Vad vill du att ditt hem skall förmedla till dig när du kommer hem efter en hektisk dag på jobbet? Kommer ord som harmoni, glädje, inspiration, lust, vilsamhet upp i dina tankar eller är det som oftast ett kaos med måsten som står på rad? Behöver du hjälp med att organisera ett förråd eller vill du förändra ett rum eller fler? Som inredningskonsult med fokus på funktionell inredning hjälper jag dig att få en bättre grundstruktur i ditt hem.

Varför Cozy Retreat?

Jag kan hjälpa dig med att få  till det där rummet som aldrig blir som du tänkt dig. Att få ett trivsamt vardagsrum, rogivande sovrum eller göra tvättstugan inspirerande och funktionell skapar både lust och glädje till vardagen.

Jag tror på att blanda gammalt och nytt, design och loppis för att skapa de rätta förutsättningar för ett trivsamt hem. Val och mängd av textilier, belysning och inredningsdetaljer påverkar det resultat man vill uppnå, antingen strävan mot det enkla och minimalistiska eller det mer ombonande personliga och charmiga hemmet.

Varje bostad är unik och det skall vi tillsammans ta tillvara på när vi inreder ditt hem. Genom att vi går igenom dina önskningar på vad ett rum skall förmedla eller hur det skall fungera och underlätta tillvaron i vardagen kommer jag att utforma ett förslag efter dina önskningar och drömmar.

Vad du får av Cozy Retreat!

  • Genomsyn och inventering av befintligt möblemang
  • Mer och strukturerat utrymme på samma boyta
  • Mer effektiva förvaringslösningar som skapar ordning och reda
  • Förslag på färgkombinationer och ljussättning skapar harmoni och funktionalitet

All konsultation sker inom ramarna för överenskommen budget och tidsperiod.

Välkommen att ringa och berätta om ditt rum och dess utmaning. Du når mig, Nina, på telefon 0735-67 44 96, eller via epost nina@cozyretreat.se.