Inredningshjälp

Personligt besök med muntlig rådgivning
2 timmar inspirationsbesök där vi med hänsyn till ditt önskemål går igenom muntligt rummets optimala disponering av yta, färg och ljussättning.

Pris 1200 kr

Rådgivning och förändring

Där kan allt ingå från samtal med dig om dina önskningar till förslag/moodboard och till slutligt resultat. Det är du som styr hur långt jag skall vara med i processen från första tanken till färdigställande.

Pris 600 kr/timma

* Första besöket är kostnadsfritt, där vi går igenom dina tankar om vad du vill förändra.

Organisera stort som i smått

Jag tycker att livet blir så mycket enklare om var sak har sin plats. Ja, det låter enkelt och vi har alla nog ambitionen att så skall det vara men i verkligheten och i vardagen samt att man kanske är fler i familjen så har saker en tendens att hamna på helt fel ställe. Men om det finns en struktur från början så brukar exempelvis lådan eller skåpet eller kanske hallen vara lättare att hålla ordning i.

Att vara organiserad handlar inte bara om att snabbt kunna hitta det man söker utan ger även en upplevelse att ditt hem känns mer rent, välorganiserat och rogivande. Bonusen kommer bli att ditt sinnelag blir likadant. Kontakta mig om du känner att du behöver få hjälp med något projekt som känns jobbig att ta tag i.

Pris 600 kr/timma

* Första besöket är kostnadsfritt, där vi går igenom dina tankar om vad du vill förändra.

Homestaging

Vänder sig till dig som ska sälja din bostad. Syftet är att ge ett högre försäljningspris. Som spekulant skapar man sig ganska snabbt en uppfattning om bostaden har potential. Genom att vi neutraliserar och ger rymd och ljus samt lyfta fram varje rums bästa egenskaper skapar man denna möjlighet för att köparen skall känna att din bostad har precis det som han eller hon har letat efter.

Homstaging light: Gör-det-själv-lista

Vi går igenom rum för rum där jag muntligt ger råd vad som kan åtgärdas för att skapa rätt förutsättningar inför försäljningen.

Pris 2000 kr

Homestaging

Om du hellre vi anlita mig för hel homestaging så går jag igenom alla rum och gör en lista på större föremål som ev. bör tas bort innan jag ordning ställer och arrangerar med den befintliga inredning samt kompletterar med viss rekvisita om det behövs.

Pris: Enligt offert

Homestaging är avdragsgillt. Läs mer om homstaging hos Skatteverket (blankett K5 och K6).


Vid fakturering till företag tillkommer moms. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om våra produkter och tjänster, på telefon 0735-67 44 96, eller epost nina@cozyretreat.se