Målet är att hjälpa dig få maximalt slutpris vid din bostadsförsäljning.

Fokus ligger på spekulanternas visuella upplevelse av en bostad. Vi människor är irrationella varelser, styrda av våra sinnen och känslor. Genom att vi neutraliserar och ger rymd och ljus samt lyfta fram varje rums bästa egenskaper skapar vi denna möjlighet för att köparen skall känna att din bostad har precis det som han eller hon har letat efter.

Jag vill att du som kund skall känna dig trygg och nöjd. Därför försöker jag vara lyhörd och skräddarsyr uppdraget efter just dina önskemål om hjälp och support.

‏‏‎ ‎

Muntlig konsultation

Vi går igenom hela bostaden rum för rum. Du får råd och tips på vad du bör ta bort/rensa och på vad du kan lägga till för att bostaden att se så attraktiv ut som möjligt inför försäljningen.

Pris: Enligt offert, milersättning tillkommer (42 kr/mil).

‏‏‎ ‎

Homestaging

Om du vill anlita mig för hel homestaging ger jag dig handfasta råd om vad i ditt möblemang du kan plocka bort inför visningen innan jag ordning ställer och arrangerar med den befintliga inredning samt kompletterar med rekvisita om det behövs.

Pris: Enligt offert, milersättning tillkommer (42 kr/mil).

‏‏‎ ‎

Homestaging är avdragsgillt och går under försäljningskostnader av bostad. Läs mer om homestaging på Skatteverket hemsida (blankett K5 och K6).

Vid fakturering till företag tillkommer moms. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om våra produkter och tjänster, på telefon 0735-67 44 96, eller epost nina@cozyretreat.se