Nina på Cozy Retreat tar sitt jobb seriöst och erbjuder hög servicenivå, ger värdefulla tips och råd

Nina lämnar en bra checklista som man kan följa enkelt med förslag på kuddar, gardiner, växter mm

Slutresultatet med stylingen och fotona blev superbra och jag är helnöjd.

Jag rekommenderar Nina till alla som vill ha professionell hjälp med styling!

– Alex 2024-06-16


Tack Nina för din hjälp med vår lägenhet inför fotografering och försäljning! Din kompetens gjorde processen smidig och tydlig för oss och vi blev så nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera dina tjänster vidare.

Allt gott, Daniel och Lisa 2024-05-20


Nina har ett positivt och vänligt bemötande och ser hur rummen bäst tar form i val av hur möblerna kan placeras och hur tavlor och textilier ger liv så att hemmet känns mysigt och trevligt.

Jag är så tacksam för din hjälp med att inreda min lägenhet.

– Marie 2024-01-13
Vid försäljningen av mitt hus blev jag tipsat om ta kontakt med firma Cozy Retreat by Nina för att få hjälp. Mina önskemål var att visa ett levande hem med allt vad det innebär. Avskalade rummen som om det vore en Möbelkatalog var inte aktuella.

Livet ser inte ut som i kataloger tänkte jag.

Allt blev över förväntan, med känslan för färg, form och rymd skapade Nina hem som man gärna ville bo i. Nina var proffs ut i fingertopparna, tydligt och bra projektledare under processen. Fick många goda tips för inredning av mitt nya hem och andra värdefulla tankar som Nina delade med sig.

Kan ingenting annat än att rekommendera och åter rekommendera Cozy Retreat by Nina.

– Anna, 2023-09-21
Nina på Cozy Retreat by Nina är fantastisk på att plocka fram ”det där” som få hemmet att harmonisera både med helheten…

Publicerat av Erica Fosse Fredag 26 augusti 2022