Vad vill du att ditt hem skall förmedla till dig när du kommer hem efter en hektisk dag på jobbet? Kommer ord som harmoni, glädje, inspiration, lust, vilsamhet upp i dina tankar eller är det som oftast ett kaos med måsten som står på rad? Behöver du hjälp med att organisera ett förråd eller vill du förändra ett rum eller fler? Som inredningskonsult med fokus på funktionell inredning hjälper jag dig att få en bättre grundstruktur i ditt hem.

Varför Cozy Retreat?

Jag kan hjälpa dig med att få  till det där rummet som aldrig blir som du tänkt dig. Att få ett trivsamt vardagsrum, rogivande sovrum eller göra tvättstugan inspirerande och funktionell skapar både lust och glädje till vardagen.

Jag tror på att blanda gammalt och nytt, design och loppis för att skapa de rätta förutsättningar för ett trivsamt hem. Val och mängd av textilier, belysning och inredningsdetaljer påverkar det resultat man vill uppnå, antingen strävan mot det enkla och minimalistiska eller det mer ombonande personliga och charmiga hemmet.

Varje bostad är unik och det skall vi tillsammans ta tillvara på när vi inreder ditt hem. Genom att vi går igenom dina önskningar på vad ett rum skall förmedla eller hur det skall fungera och underlätta tillvaron i vardagen kommer jag att utforma ett förslag efter dina önskningar och drömmar.

Inrednings / Organiseringskonsultation

Inspirationsbesök

Då vi med hänsyn till ditt önskemål går igenom muntligt rummets/rummens optimala disponering av yta, färg och ljussättning.

Rådgivning och förändring

Där kan allt ingå från samtal med dig om dina önskningar till förslag/moodboard och till slutligt resultat. Det är du som styr hur långt jag skall vara med i processen från första tanken till färdigställande.

* Första besöket är kostnadsfritt, där vi går igenom dina tankar om vad du vill förändra.

Inredningskonsultation kan även ges på distans.

Strukturera och organisera

Vi har nog alla ambitionen att ha ordning och struktur i våra hem men i verkligheten och i vardagen samt att man kanske är fler i familjen så har saker en tendens att hamna på helt fel ställe. Men om det finns en struktur som bas så brukar exempelvis hallen, klädgarderoben, förrådet eller köksskåpen vara lättare att hålla ordning i. Bonusen kommer bli att du lättare hittar dina saker och att ditt hem känns mer luftigt och rogivande.

Kontakta mig om du känner att du behöver få hjälp med att komma igång med ditt projekt så utformar vi tillsammans vad du vill ha hjälp med. 

* Första besöket är kostnadsfritt, där vi går igenom dina tankar om vad du vill förändra.

 

Pris: Enligt offert, milersättning tillkommer (42 kr/mil).

 

All konsultation sker inom ramarna för överenskommen budget och tidsperiod.

Vid fakturering till företag tillkommer moms. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om våra produkter och tjänster, på telefon 0735-67 44 96, eller epost nina@cozyretreat.se