Uterum, efterMan har ju alltid små och stora drömmar hur man vill förändra sitt hem.  Vi är olika, en del vill förändra hela tiden och en del kan gå i många år utan att ens byta t.ex. vinter och sommargardiner. Jag för min del har löst det med att inte ha gardiner alls i vissa fönster.

Men nu till ett av de där stora projekten som jag och min man Roger har funderat på, faktiskt i flera år. Jag tror att det kan vara bra när det gäller större projekt att man faktiskt funderar i flera omgångar för oftast blir då beslutet välgrundat och man har kollat av och är säker på att det här vill man satsa på.

Så nu i dag kommer vårt uterum som vi har använt otroligt mycket att tas bort för att bygga ett nytt med isolerat tak och golvvärme så att vi kan förlänga vår vistelse nära naturen ytterligare.

Uterum, föreJa, så här tomt blev det när allt var borta på kvällen och bonusen blev ett fantastiskt fint och ljust vardagsrum.

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>