ombyggnation uterumNu har det gått 5 veckor och plattan är gjuten, golvärmen är ilagd och plattan har stått i två veckor för att härda. Under tiden har altandäcket lagts. Tanken är att det skall från vardagsrummet vara en öppenhet mot naturen men ändå vara rum för rum som möter naturen. Från vardagsrum till altandäcket.

Det sista som har hänt är att man har rest stommen och lagt på takstolar. Jag kan nu känna rymden i rummet och få en uppfattning om hur det kommer att se ut. Det är många beslut som skall tas och jag håller på med att välja panel på väggar och tak. Jag kommer att välja ljusa väggar och tak för att låta ljuset ute reflektera mot detta för att skapa ett ljusare vardagsrum inne i huset.

Vilken spis vi skall välja för mysfaktorn har varit lite klurigt eftersom placeringen av matbord och soffgrupp kommer vara på var sin sida om spisen. Har nu efter lite tid av sökande hittat den perfekta spisen Quadriga från Cera Design som uppfyller detta och känns i designen som helt rätt för detta rum.

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>