IMG_4804IMG_4801

 

 

Nu kan man äntligen få den totala känslan av utbyggnaden. Taket är isolerat och det är lagt bandtäckt plåttak. Att välja plåttak/silverfärgat gör att utbyggnaden känns lättare än om man valt betongpannor eller svart plåttak. Glaspartierna är insatta och all isolering är klar.

Nu börjar det invändiga jobbet där val av panel, golv och spis skall göras. Jag har valt slät vitmålat till tak och finsågat på väggarna som ger en lite grövre upplevelse och som passar om man vill förstärka strukturkänslan på väggarna.

Golvet skulle jag vilja ha i betong men det finns en del nackdelar som exempelvis att det kan bli sprickor i det. Jobbar med att undersöka hur det går att lösa. Givetvis vill man ha musik här ute och då skall man planera var högtalarna  skall sitta. Lite diskussion blir det då med min man eftersom det för honom är viktigt att ljudupplevelsen blir bra medan jag känner att man måste även få det estetiskt bra.

 

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>