2013 12 0302013 12 028

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När man går in i ett projekt stort eller litet bör man räkna med att det kan bli störningar på vägen. Ett problem som jag har stångats med är att jag hade velat ha betonggolv. Men genom att prata med många kunniga på detta område så insåg jag att risken för sprickor i golvet är för stor och att jag får leta efter klinkers som ligger så nära betongkänslan som möjligt.  Så när allt var klart i höstas för sättning av klinkers och stenväggen  kändes det som att detta kommer bli superbra. Men då visade det sig att stenen till väggen hade utgått och inte gick att få tag i. Ibland hjälper det inte att man har förarbetat och planerat så att allt bara skall falla på plats. Det var bara att bita i hop och börja jaga på nytt. När man har hittat det bästa så är det svårt att finna en ersättare men efter hårt arbete så fick jag tag i det jag sökte. Jag strävar att få vårt uterum neutralt och färger som går nära naturen. När jag nu ser resultatet känner  jag att det har lyckats.

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>