inspiration

Nu är allt klart i byggnationen förutom den öppna spisen som vi skall sätta in i slutet av mars nästa år. Det är dags att sätta fokus på inredningsbiten vilket alltid är spännande. Tanken är att hålla detta rum så nära naturen som möjligt. Färgerna som får råda här inne kommer att ligga åt det vita, grå tonerna och eventuellt nyanser i grönt. Jag tycker det är kul med auktioner och loppisar/antikaffärer. Så för några veckor sedan ”ramlade” jag på ett teakskåp som jag bara förälskade mig i. Som bilden visar är det ganska mörkbrun teak och det var ju inte tänkt att jag skulle plocka in en sådan mörk färg. Men eftersom jag tror att vi får en extra fin känsla och trivsel när inredningen betyder någonting för oss så fick jag tänka om lite med det mörka, så då får den bruna skalan var med i färgpaljetten.

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>